Rss

Rinti Pur Kennerfleisch

(3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...
ANANASOWA - wszystko o psach i kotach - Rinti Pur Kennerfleisch

Opis: Od dawien dawna pies kojarzony był z mięsem. Właśnie tym żywił się nasz pupil zanim został oswojony. Później jego jedzenie stało się bardziej zróżnicowane, ale niezależnie od czasów zawsze ślinka pojawiała się w psim kąciku warg, gdy zobaczył soczysty kawałek mięsa. Niestety coraz więcej karm zostaje wytworzonych z produktów, które nijak do mięsa nie są podobne ani pod względem wyglądu, ani pod względem smaku. Dlatego dużo właścicieli czworonogów rezygnuje z kupnych karm. Wola wydąć więcej pieniędzy na mięso prosto z rzeźnika i zapewnić psu przyjemny posiłek. Niestety takie czynności są czasochłonne i kosztowne. Większość nie może sobie na to pozwolić. Rozwiązanie na ten problem znalazła firma RINTI. Współpraca z gronem weterynarzy i specjalistów do spraw żywienia zaowocowała pojawieniem się na rynku karmy charakteryzującej się prawdziwym mięsnym smakiem. Produkt ten powstał z czystego mięsa i jest karmą dostosowaną do potrzeb żywieniowych naszych ukochanych psów. Jako iż pies jest typowym mięsożercom w jego pokarmie zbędne są takie składniki jak zboża czy węglowodany. To tłuszcze i białka zapewniają psu energię i siłę. Poza tym wyrób ten jest całkowicie pozbawiony substancji ulepszających smak, zapach, barwę czy konsystencję. Dzięki prawidłowej obróbce mięsa zachowano najważniejsze składniki odżywcze niezbędne do prawidłowego funkcjonowania psiego organizmu. Zachowano też naturalny smak i zapach, który na pewno przyciągnie każdego czworonoga. Obecność oleju lnianego zapewnia poprawę wyglądu skóry i sierści zwierzęcia, a błonnik pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu pokarmowego. Składniki mineralne oraz witaminy również są niezbędne do ulepszenia odporności naszego ukochanego pupila. Dzięki karmie Rinti Pur Kennerfleish nasz pies będzie mógł poczuć się jak łowca, którym był pierwotnie i zasmakować tego, co jego przodkowie, czyli czystego mięsa. Skład: Wołowina – mięso i uboczne produkty pochodzenia mięsnego (wołowina min. 30%), błonnik roślinny (0,4%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), składniki mineralne. Mięso i wnętrzności (łączny udział ok.66%); Czysty żwacz – mięso i uboczne produkty pochodzenia mięsnego (100% żwacza), błonnik roślinny (0,4%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), składniki mineralne. Mięso i wnętrzności (łączny udział ok. 65%); Kurczak – mięso i uboczne produkty pochodzenia mięsnego (kurczak min. 10%), błonnik roślinny (0,4%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), składniki mineralne. Mięso i wnętrzności (łączny udział ok. 66%); Dziczyzna -mięso i uboczne produkty pochodzenia mięsnego (dziczyzna min. 10%), błonnik roślinny (0,4%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), składniki mineralne. Mięso i wnętrzności (łączny udział ok. 65%). Szynka – mięso i mięsne produkty uboczne (szynka ok. 15%), błonnik roślinny (0,4%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), składniki mineralne. Mięso i wnętrzności (łączny udział ok. 66%); Jagnięcina – mięso i uboczne produkty pochodzenia mięsnego (jagnięcina min. 30%), błonnik roślinny (0,4%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), składniki mineralne. Mięso i wnętrzności (łączny udział ok. 66%); Serca drobiowe – mięso i uboczne produkty pochodzenia mięsnego (serca drobiowe min. 15%), błonnik roślinny (0,4%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), składniki mineralne. Mięso i wnętrzności (łączny udział ok. 64%); Ryba morska – mięso i uboczne produkty pochodzenia mięsnego, ryba i uboczne produkty pochodzenia rybnego (ryba morska min. 20%), olej z łososia (1%), błonnik roślinny (0,4%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), składniki mineralne. Mięso i wnętrzności (łączny udział ok. 63%); Indyk – mięso i uboczne produkty pochodzenia mięsnego (indyk min. 5%), błonnik roślinny (0,4%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), składniki mineralne. Mięso i wnętrzności (łączny udział ok. 66%); Renifer – mięso i uboczne produkty pochodzenia mięsnego (renifer mind. 10%), błonnik roślinny (0,4%), oleje i tłuszcze (olej lniany 0,2%), składniki mineralne. Mięso i wnętrzności (łączny udział ok. 66%).

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *